Καταστατικό

Καταστατικό

Καταστατικό

Θα βρείτε επισυναπτόμενο το καταστατικό της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.)

Σκοπός της εταιρείας είναι ο προβληματισμός και η έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης/διοίκησης του αθλητισμού, η παρουσίαση των πορισμάτων της έρευνας στον ελληνικό και διεθνή χώρο και η προώθηση της επιστημονικής οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Επίσης, βασική επιδίωξή της είναι η μελέτη των εκπαιδευτικών αναγκών στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού και η συμβολή στην αποτελεσματική αναβάθμισή τους, όπως και η παροχή/ανταλλαγή εξειδικευμένων επιστημονικών γνώσεων με ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες και φοιτητές.

Σκοπός της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. είναι επίσης η παρακολούθηση των θεωρητικών και πρακτικών εξελίξεων του αθλητικού μάνατζμεντ και μάρκετινγκ και η συμβολή στη δημιουργία υψηλής επαγγελματικής συνείδησης των στελεχών της αθλητικής διοίκησης.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr