Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

Το Περιοδικό Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό περιοδικό στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της διοίκησης του αθλητισμού, της αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού.

Εκδίδεται 2 φορές το χρόνο και βρίσκεται ελεύθερο προς χρήση στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (www.elleda.gr).

Στόχος του περιοδικού είναι να συμβάλλει στη δημοσίευση πρωτότυπων ερευνητικών δεδομένων που σχετίζονται με τη Διοίκηση Αθλητισμού, Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού

Στο περιοδικό δημοσιεύονται πρωτότυπα ερευνητικά άρθρα και ανασκοπικές εργασίες οι οποίες συμβάλουν στην προώθηση της επιστημονικής γνώσης. Η αποδοχή των άρθρων για δημοσίευση γίνεται μέσα από σύστημα κριτών. Η πολιτική του περιοδικού καθορίζεται από τoν Υπεύθυνο Έκδοσης και την Συντακτική Επιτροπή.

 

 

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr