Οι Θετικές Συνέπειες μίας Κρίσης

Οι Θετικές Συνέπειες μίας Κρίσης

Οι Θετικές Συνέπειες μίας Κρίσης

Μερικές από τις Ιδεοκατασκευές που χρησιμοποιήθηκαν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, ως μέρος του περσινού project "Το Κυνήγι του Κρυμμένου Παιχνιδιού" και μερικές ως μέρος του φετινού project "Η Μαγική Πατούσα".

Παρουσιάστηκαν με τη μορφή βιωματικού σεμιναρίου στο 14ο Συνέδριο της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. ( Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής), στις 14 Δεκεμβρίου 2013, στiς εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στην Αθήνα ...

... ο τίτλος του σεμιναρίου ήταν: "Οι Θετικές Συνέπειες μίας Κρίσης: Παιχνίδια Συνοχής Ομάδας με Ιδεοκατασκευές" και η πρόταση - πρόσκληση έγινε από τον Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ κ. Γιώργο Κώστα, συζητήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. και αναπληρωτή Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ κ. Γιώργο Τζέτζη και μετά έγινε δεκτή από το Δ.Σ. της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. ...

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κ. κ. Κώστα και Τζέτζη, την Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α., τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, τους μαθητές μας, τους κηδεμόνες τους, τους αναγνώστες των ιστολογίων μας και όλους όσους καθημερινά μας εμπνέουν και μας υποστηρίζουν. Για εμάς άλλωστε, αυτό είναι το "ανοιχτό σχολείο" !!!


Γιώργος Γαμβρινός
Βίβιαν Παπαγεωργίου


Περισσσότερα:http://fysicedu.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html

Share: 

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr