Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕλλΕΕΔΑΑ για το 22ο Συνέδριο

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕλλΕΕΔΑΑ για το 22ο Συνέδριο

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕλλΕΕΔΑΑ για το 22ο Συνέδριο

Ως πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ) και εκ μέρους όλου του ΔΣ, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο, στις 25-27 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Τα ετήσια συνέδρια της ΕλλΕEΔΑA, που γίνονται αδιάλειπτα τα τελευταία 22 χρόνια αποτελούν σημείο αναφοράς για ανταλλαγή απόψεων, κριτική συζήτηση και παρουσίαση ερευνητικών δεδομένων σε επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τη Διοίκηση του Αθλητισμού, της Αναψυχής και του Αθλητικού Τουρισμού.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει θεματικές στρογγυλές τράπεζες, προσκεκλημένους ομιλητές και παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών, με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, φοιτητών, αθλητικών στελεχών, επαγγελματιών, και εκπροσώπων φορέων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Η ενεργή συμμετοχή σας στο συνέδριο θα αποτελέσει τιμή για εμάς και ευκαιρία δια ζώσης συνάντησης φίλων, συνεργατών, φοιτητών και συναδέλφων.

Σας προσκαλώ όλους να συμμετάσχετε ενεργά στο 22ο Συνέδριο της ΕλλΕEΔΑA.

Για το ΔΣ της ΕλλΕEΔΑA

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Αλεξανδρής

Share: 

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr