HADO Arena στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου

HADO Arena στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου

HADO Arena στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου

Οι σύνεδροι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν στο πρώτο παγκοσμίως techno-sport, που εισαγάγει την τεχνολογίας αιχμής της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality "AR") στον αθλητισμό. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα Grace D Hall, στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου Διοίκησης ΑΘλητισμού και Αναψυχής, από τις 13.30 - 20.00.

Ως το πρώτο παγκοσμίως τέχνο-άθλημα (techno-sport), το HADO εισαγάγει την τεχνολογία αιχμής της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality "AR") στον αθλητισμό. Το HADO δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργούν ενεργειακές μπάλες και ασπίδες με τα χέρια τους σε ένα πραγματικό γήπεδο 6Χ10 μέτρων. Με απλούς κανόνες παιχνιδιού συνθέτει ένα άθλημα με ανεξάντλητες στρατηγικές επίθεσης και άμυνας κάνοντας τους παίκτες να πρέπει να επιστρατεύσουν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση αλλά και τη στρατηγική τους σκέψη. Το HADO οδηγεί το μέλλον των σπορ και συγκεντρώνει πλέον σε όλο τον κόσμο χιλιάδες παίκτες και θεατές σε ένα άθλημα που φέρνει για πρώτη φορά την τεχνολογία ως μέσο άθλησης. Σήμερα αριθμεί παρουσία σε 26 χώρες και δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα με περισσότερες από 250 αρένες και αμέτρητες ομάδες. Στο HADO δεν υπάρχει φυσική επαφή των παικτών και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πανδημίας που διανύουμε. Επίσης είναι ένα από τους πρωτοπόρους της εφαρμογής της τεχνολογίας 5G.

Youtbe Channel https://youtube.com/channel/UCVgfosxrs9aLSW_h8nhpnkw

Instagram https://www.instagram.com/hadogreece/

Facebook https://www.facebook.com/hadogreece

Share: 

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο που σκοπό έχει τον προβληματισμό και την έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της ΕλλΕΕΔΑΑ και του χώρου της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής - ΕλλΕΕΔΑΑ

Λεωφόρος Νίκης 57, Θεσσαλονίκη, 54622

info@elleda.gr

www.elleda.gr